Kulturberigelse. Hvor er alle humanisterne henne?

Af Dorthe Ullemose

Dorthe Ullemose Medlem af Folketinget (DF)

 

Kulturberigelse. Hvor er alle humanisterne henne?

 

LÆSERBREV: Hvad er det lige, der foregår i vores dejlige land, om jeg må spørge? Hvor er alle de hjertegode humanister og venligboere, når danskerne overfaldes, tæves, berøves og lider under konsekvenserne af særligt muslimsk indvandring? Lad mig blot nævne nogle eksempler: Svendborg: Udenlandsk udseende mænd gennemfører to gaderøverier mod en 19-årige kvinde og en 18-årige mand. Slagelse: Lokale drenge udsættes for trusler og røveri af gerningsmænd af anden etnisk herkomst end dansk. Albertslund: En 16-årig dreng overfaldes af 11 drenge, der tramper og sparker på ofret -drengene har mellemøstligt udseende. Hillerød: En 31-årig mand af anden etnisk herkomst fængsles for at voldtage en handicappet pige, mens han var på sit job som sosu-assistent.

Ølstykke: 15-årige dreng gennemtæskes af to mænd af mellemøstligt udseende, mens han venter på S-tog. Asnæs: Kvinde udsættes for vold og hjemmerøveri af to udenlandske udseende mænd. Aalborg : 16-årige Oliver overfaldet af seks udlændinge, der slår, sparker -og filmer. Nivå: To kvinder overfaldes og berøves af to unge mellemøstligt udseende mænd.

Og jeg kunne blive ved.

Næsten halvdelen af alle indsatte i danske fængsler er af ikke-dansk oprindelse.

Somaliere og irakere er to af de største minoritetsgrupper i landets fængsler og arresthuse.

Over halvdelen af voldtægterne i Danmark begås af indvandrere, hvor især de ikke-vestlige er overrepræsenterede.

Det er tankevækkende, at disse hændelser aldrig får opmærksomhed fra alle dem, der ellers gør opmærksom på deres store hjerter og deres blik for uretfærdighed. De hyler til gengæld op om racisme og nazisme, når de beklager sig over tonen i indvandrerdebatten.

Tænk dig om, inden du sætter dit kryds.

 

Med venlig hilsen

 

Dorthe Ullemose